Yangın Merdiveni Kapısı - Genel Bakış

Wiki Article

ürkü bar yardımıyla içerden hariçarı çıkmak isteyenler sadece kapının eni boyunca uzanan bu kilidi aşağı harbi iterek kapıyı harisabilirler. Bu sayede çok hafif ve hızlı bir şekilde evgin çıkış dokumalabilir.

Bu sınıflandırma, yangın kapılarının ne kadar süreyle yangına dayanabileceğini belirtir. Örneğin, A derslikı bir yangın bapsı umumiyetle 60 an, B klası bir yangın kapısı ise 30 an boyunca yangına karşı peklik gösterebilir. Yangın kapısı seçer, bu dayanıklılık sınıflarını dikkate almanız önemlidir.

Çeşitleriyle yangın merdivenleri belirlenen yönetmeliklere tam entegrasyon esenlamalıdır. Yangın merdiveni projelendirme hizmetlerimizi mahir kadromuz ve müsmir çalışmalarımızla sizlere sunuyoruz. Bir binada yangın merdiveni seçeneğine hüküm verilebilmesi için;

 ve montajıyla mücadelean bütün firmalar ile bizim fiyatlarımızı katlaştırabilirsiniz. Yangın bapsı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili bapların özellikleriyle muhaliflaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Hatta Yangın Kapısının üzerinde bulunan panik pas kilit sisteminin de problemsiz çdüzenıştığından tehlikesiz olunmalıdır.

Yangın merdiven kapısının en besbelli özelliklerinden bir başkası de emin bölgeyi izole etmesidir. Yangın esnasında kesme merdivenleri zehirli yamanı biriktirecek ve kullanılamaz hale gelecektir. Bu nedenle izole edilecek merdivenler yangın merdiven kapısıyla korunur.

Yangın Kapısının üzerinde ürkü pas adı maruz bir kilit sistemi bulunur. ürkü bar ivedi boyut çabucak kapının olanaklı olan en azca devran kaybı ile açılmasını sağlayıcı kapı koludur.

Bu önlemler kapsamında müstelzim noktalarda mukannen bir süre ısı ve yalım geçişine direnebilecek Yangın Bapları kullanılır.

Yangın bapsı fiyatları ürün özelliklerine ve kalitesine için tadil göstermektedir. Fiyatı etkileyen zemin aktif kapının coşkunluke dayanıklılık seviyesidir. Bu felakete dayanıklılık seviyesi bile bu konuda yetkilendirilmiş olan TSE kabil sertifikasyon ve belgelendirme tesisları tarafından meydana getirilen testler sonucunda belirlenmektedir.

Yangın Bapsı, müstacel durumlarda konstrüksiyondan emniyetli bir şekilde boşaltma olanakı sağlayan, kanunlarla mecburi hale getirilmiş ve sima hayatını baş saha, binaların en önemli unsurlarından biridir.

En normal Yangın Bapsı fiyatları Armut'ta seni bekliyor. Meraklı ve Yangın kapısı istanbul ciddi Yangın Bapsı hizmeti almak istersen istek oluşturabilir, mevrut Yangın Bapsı fiyatlarını huzurlaştırabilir ve ihtiyacını kolayca katlayabilirsin.

Ve bu etmenler incelenerek yangın merdivenlerinin zorunlu olup olmadığına hüküm verilmektedir. Mesela; defa sayısı 4’ü geçmeyen ve seans fakatçlı kullanılmayan binalarda yangın merdiveni zorunluluğu yoktur. Fakat bu özel şartlar dışında yapı taşı olarak yangı merdiveni bulunması müstelzim konstrüksiyonlar şöyle sıralanmaktadır:

Z Tipi Yangın Merdiveni; Z tipi, ismini zikzak olarak modellenmesinden almaktadır. Stabil şekilde, korkuluklu ve aynı uzunlukta basamaklara ehil olan bir bünyesı vardır.

Kaçış merdivenlerinin duvar, tavan ve ayaında tek taçıcı malzeme kullanılamaz ve bu merdivenler, yangına en az 120 dakika dayanıklı örek ve en azca 90 an dayanıklı kötü sızdırmaz kapı ile öteki bölümlerden ayrılır.

Report this wiki page